image2 image1

Lexikon

Csoda helyett teljesíthető ígéret

Ételed legyen a gyógyszered – vallotta már az ókori orvos, Hippokratész. Élelmiszereinkből azonban egyre inkább hiányoznak az alapvető vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, s ez még az egészségesnek tűnő zöldségekre, gyümölcsökre, gabonafélékre is igaz. Nem csoda, hogy hiába törekszünk hát az egészséges táplálkozásra, szervezetünk ellenálló, regeneráló és öngyógyító képessége csökken. Ez a szomorú tény vezetett bennünket Szent-Györgyi Albert nyomdokain haladva ahhoz, hogy létrehozzunk természetes alapanyagokból nyert, antioxidáns hatású, flavonoid tartalmú étrend-kiegészítőket.

Cégünk termékeinek hatóanyagai a természet tökéletesen megalkotott kincsei. Újra felfedeztük azokat a gyógy-és fűszernövényeket, amelyeket már nagyszüleink is ismertek. Mindezen alapanyagokat korunk emberének igényei alapján rendezzük olyan formába, hogy azok még jobban erősítsék egymás hatását. Az értékes összetevők eredeti állapotának megtartása mellett természetesen felhasználjuk a tudomány ma ismert legmodernebb eszközeit is annak érdekében, hogy ezek a hatóanyagok üvegekbe vagy éppen kapszulákba töltve eljuthassanak fogyasztóinkhoz.

Nem hozzuk tálcán a csodát. Ám a teljesíthető ígéretek zálogává kívánunk válni, s ezt garantáljuk minden kedves fogyasztónk számára.

A weboldalon található információk általános érvényűek. Nem hozhatóak kapcsolatba a Naturlife termékekkel, sem beltartalmi értékeivel, sem azok fogyasztókra gyakorolt bármilyen hatásával.

Studio3way Céges Honlap Készítés - Studio3way