image2 image1

Flavan Nektár

Étrend-kiegészítő készítmény
antioxidáns hatású polifenolokkal és inulinnal
flavannektar350g

TÁJÉKOZTATÓ: a termék alapanyagául szolgáló gyümölcsök alkotórészei közé tartozó polifenolok ill. flavonoidok antioxidáns hatásuk miatt a mindennapi táplálékaink elengedhetetlen részei. A testünk nem állítja elő ezeket a vegyületeket, étrendi úton vagy étrend-kiegészítőként tudjuk megfelelő módon táplálni ezekkel a hatóanyagokkal a szervezetünket. Életünk mindennapjaiban a megfelelő antioxidáns védelmet nyújtó forrás biztosítása elengedhetetlenül fontos. A termék inulint is tartalmaz mely elősegíti az egészséges bélműködést.
A termék alapanyagául szolgáló gyümölcsök magas polifenol tartalommal rendelkeznek.
A termék géles sűrű állagának köszönhetően azon fogyasztók körében számíthat nagy sikerre, akik az elfogyaszthatóság könnyedségét tartják szem előtt. A finom és hasznos növényi színanyagok számtalan flavonoidnak és antioxidánsnak adnak otthont.

ÖSSZETEVŐK: fructose, inulin, szőlő-, feketeribizli-, feketeszeder-, feketecseresznye-, homoktövis-velő, bodza-sűrítmény, pektin.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 10 g (1 mérőkanál) étkezés előtt. A fogyasztó az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott
vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Felbontás után hűtve tárolandó!

HATÓANYAG 10 G TERMÉKBEN:
Összpolifenol tartalom:  70 mg
Inulin tartalom: 2 g

KISZERELÉS: 350 g

OÉTI n.sz.: 5527/2009

Studio3way Céges Honlap Készítés - Studio3way