image2 image1

Termékek

Cégünk termékeinek hatóanyagai a természet tökéletesen megalkotott kincsei, melyeket a XXI.-századi

kapsz

ember igényei alapján rendezzük olyan formába, hogy azok még jobban erősítsék egymás hatását.

Az értékes összetevők eredeti állapotának megtartása mellett természetesen felhasználjuk a tudomány ma ismert legmodernebb eszközeit is annak érdekében, hogy ezek a hatóanyagok üvegekbe vagy éppen kapszulákba töltve eljuthassanak fogyasztóinkhoz.

Termékeink alapanyagainak útját megkülönböztetett figyelemmel kísérjük a termőföldtől egészen a csomagolásig. Ezután a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelő, szakhatósági engedélyekkel és ISO minősítéssel rendelkező üzemekben dolgozzuk fel a kedvező hatású növényi alapanyagokat.

szilva-negyed1

Az ember egyre távolabb kerül a háborítatlan természettől, és egyre gyakrabban bombázzák a modern civilizáció káros hatásai. Mint minden felgyorsult fejlődésért, úgy ezért is komoly árat fizetünk. Az emberi szervezet már csak nehezen tud védekezni a környezetszennyezés ártalmai ellen, és az örökös rohanást, teljesítménykényszert is gyakran megszenvedi az egészségünk. Ráadásul táplálékaink is egyre több mesterséges adalékot tartalmaznak, miközben a természetes, hasznos tápanyagokból már keveset hasznosíthatunk. Gyakorta megesik, hogy a táplálékul kínálkozó növényeket génkezelik, sőt nap mint nap tartósítószerekkel, színezékekkel és egyéb adalékokkal „dúsított” élelmiszerek kerülnek asztalunkra. Az egészségünkre káros anyagok ellen a szervezetünknek fel kell vennie a küzdelmet, miközben a hasznos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket természetes forrásból kell pótolnunk. Erre a feladatra a leginkább az étrend kiegészítők alkalmasak, mivel koncentrált, ellenőrzött formában tartalmazzák a szervezetünk egészséges működéséhez alapvetően szükséges tápanyagokat.

Hogy milyen étrend-kiegészítőkkel tehetjük magunkat és hozzátartozóinkat egészségesebbé?
Ha kíváncsi rá, engedje meg, hogy végigkalauzoljam ezen a oldalon!
S ha meggyőztük, érezze magát a mi tágabb családunk tagjának!

A termékek fogyasztását beszélje meg kezelőorvosával, gyógyszerészével.

Studio3way Céges Honlap Készítés - Studio3way