image2 image1

Hírek

Webáruházwwbaruhaz

Az utóbbi években egyre többen keresték meg Cégünket közvetlen megrendelésekkel.
Ebből azt a következtetést kellett levonnunk, hogy a gyógyszertárakban, drogériákban történő értékesítés nem elégíti ki a vásárlói igényeket.
Ezért hoztuk létre Webáruházunkat. Az oldalon kedves vásárlóink naprakész információkat kapnak termékeinkről, aktuális akciókról, új termékekről, fejlesztésekről.

Versenytörvény vonatkozásai

Az SzV&M Kft. oldalán található termékekkel, alapanyagokkal, vitaminokkal ásványi anyagokkal, nyomelemekkel kapcsolatos információ csak tájékoztató jellegűek. Általános tulajdonságokat szemléltetnek. Nem hozhatóak kapcsolatba a Cég által gyártott és forgalmazott termékekkel. Az SzV&M Kft. által gyártott és forgalmazott termékek élelmiszerek, étrend-kiegészítők, kozmetikumok, melyek OÉTI által notifikáltak. A termékek nem lettek OGYI által bevizsgálva, nem történtek humán ill. állat kísérletek sem. A termékek nem rendelkeznek gyógyító tulajdonságokkal. A termékek használatával kapcsolatos tapasztalatok egyénileg és a körülmények függvényében változóak. Az SzV&M Kft. elhatárolódik minden olyan kijelentéstől mely az általa gyártott és forgalmazott termékeknek olyan tulajdonságot közvetít mely nem felel meg a törvényi besorolási követelményeknek. Az SzV&M Kft. weboldalait információs, kapcsolattartó és hálózatépítő célból hozta létre. Ezen oldalak anyagai szerzői jogdíj védelem alatt állnak, melynek kizárólagos tulajdonosa az SzV&M Kft. Az oldalak felhasználása kereskedelmi és hálózatépítési célból akár részben vagy egészben csak a Kft. írásbeli engedélyével történhet.

Studio3way Céges Honlap Készítés - Studio3way