image2 image1

Bemutatkozás

Az elhivatottság kötelez

A Naturlife márkanév több mint tíz éve sikeresen jelen van a természetes alapanyagok felhasználásával készült étrend-kiegészítő termékek piacán. A márkát a 2000-ben alakult SzV&M Kft. hozta létre annak szellemében, hogy többségében magyar alapanyagokból adalék és káros anyag mentes, megfizethető jó minőségű termékekkel járuljon hozzá a fogyasztók életminőségének jobbá tételéhez.
Termék fejlesztésének sikerességét és szakértelmünket bizonyítja az is, hogy nemcsak saját márkanév alatt jutnak el a felhasználókhoz készítményeink, de több neves forgalmazónak is előállítunk saját védjegyükkel ellátott étrend-kiegészítő termékcsaládot.

Gyártás és minőséguzem1

A termékeinket a legmagasabb színvonalú és felkészültségű magyar üzemekben készítjük, melyek szigorú minőség ellenőrzési GMP, ISO, és HACCP minősítésekkel rendelkeznek.
Vevőink bizalmának megőrzése érdekében, az egyre magasabb szintű piaci igényeknek is megfelelő, mégis állandó és kiváló minőségű készítmények előállítására törekszünk.
Ehhez elengedhetetlenül fontos, hogy folyamatosan figyeljük és alkalmazzuk az európai és magyar jogszabály változásokat. Minőségpolitikánknak az is része, hogy az OÉTI szakembereivel évről-évre egyeztetjük és pontosítjuk az étrend-kiegészítők megfelelőségét. A MÉKISZ tudományos konferenciái is nagy segítséget nyújtanak termékeink és szolgáltatásaink tökéletesítésében.

Kereskedelem és értékesítésmpl

Egy összehangolt és átgondolt árpolitika lehetővé tette számunkra, hogy az értékesítési formák valamennyi szegmensében részt tudjunk venni úgy, hogy a kereskedők és a vásárlók bővülő köre elégedett tudjon maradni cégünkkel. Stabilan jelen vagyunk termékeinkkel képviselőink által országszerte a gyógyszertárakban és drogériákban. Szállítunk nagykereknek, de egyéni megrendeléseket is teljesítünk a ma már kiválóan működő csomagküldő szolgáltatások révén. Webáruházunkon keresztül hozzájuthatnak bármely készítményünkhöz a 2010-ben elindult hálózati értékesítés keretén belül. Cégünk túlzásoktól mentes, reális ígéreteivel stabil vásárló közönséget tudhat maga mögött.

Studio3way Céges Honlap Készítés - Studio3way